DANCE, ff lekker uit je dak!

DANCE, ff lekker uit je dak!

De CITO staat weer op het programma van de Nederlandse basisscholen. Alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 zijn dagen achter elkaar in volle concentratie bezig. Hoe mooi is het dan om een toetsdag op de leuke manier af te sluiten? De klas heeft ten slotte hard gewerkt en je wilt even ontladen met zijn allen.

Speel dan een vrolijke muziekje af en de instructies zijn simpel: Loop of dans door de ruimte en eindig om de 8 tellen met een grote HIGH FIVE met diegene die je tegen komt. Loop verder door de ruimte en na 8 tellen geef je weer een HIGH FIVE tegen de volgende persoon die je op dat moment tegen komt.

Hier volgen enkele voorbeelden om te gebruiken.

Springen met de hele klas op deze beat:

 

of op deze van Bensound.com:

 

Maar je kunt ook een liedje als happy (Pharrell Williams) aanzetten via youtube: