Meer muziek in de klas

WOW!

De Stichting ‘Méér Muziek in de Klas’ heeft ons gevraagd om lessen beschikbaar te stellen die passen bij de Energizers van Ilse de Lange op schooltv. Deze Energizers zijn speciaal gemaakt voor de ‘Lang Leve de Muziekshow’. Bij elke nieuwe aflevering van de Show komt een passende nieuwe Energizer bij het thema van de ‘Lang Leve de Muziekshow’ van die week. Tot de kerst komt er elke zaterdag een nieuwe aflevering van deze Show op TV.

Voor de eerste twee afleveringen hebben we de volgende passende lessen online gezet:

De lessen voor aflevering 1 vind je hier:  URBAN

De lessen voor aflevering 2 vind je hier:  TYPISCH NEDERLANDS

Hou onze site vooral in de gaten want de komende weken krijg je steeds meer cadeautjes in de vorm van gratis lessen van ons: namelijk bij elk van de 12 thema’s van de ‘Lang Leve de Muziekshow’. We wensen je heel erg veel plezier met deze lessen! 🙂