Muzieklessen met een zelfgemaakte kazoo!

In de laatste week voor de meivakantie hebben we vandaag onze voorlopig laatste reeks nieuwe muzieklessen voor thuis voor je klas.

We beginnen met een tutorial: maak je je eigen kazoo! En als we er allemaal één hebben gaan we daar natuurlijk muziek mee maken. Verschillende liedjes passend bij elke bouw van school.

Deze nieuwe lessen vind je allemaal hier:
https://www.leskwartier.nl/leskwartier-kazoo-pagina/

We willen je er ook even op wijzen dat we deze week een speciale prijsvraag hebben voor de Leerlingen in de vorm van een woordzoeker. Een makkelijke en een moeilijke variant. Er valt ook wat leuks te winnen: Een gratis jaarabonnement voor je klas bij de makkelijke variant en een gratis jaarabonnement voor je hele school bij de moeilijke variant! Dus doe daar vooral je voordeel mee! 😀

Dan wensen we alle Nederlandse docenten alvast een fijne vakantie, en voor alle Belgische leerkrachten: we hopen dat jullie net een heerlijke vakantie hebben gehad! Jullie kunnen hopelijk nog even vooruit met het lesmateriaal van de afgelopen 2 weken!

Gezonde groeten op afstand!
Annekarien en Siebrig