THUISONDERWIJS-PAKKET

Lessen voor basisschool-kinderen van 4 – 12 voor THUIS.

Omdat de Nederlandse scholen nu weer in een lock-down zitten en we nog niet precies weten hoelang dat nog zo blijft… en omdat er ook daarna af en toe weer enkele kinderen of klassen weer even tijdelijk thuis zullen zitten ivm een besmetting in de familie of de omgeving hebben we nu ons THUISONDERWIJS-pakket voor onze abonnees waarin we al onze thuislessen hebben gebundeld.

We hebben speciaal onze meest succesvolle kwartiertjes uit de methode omgeschreven naar lessen die de kinderen thuis makkelijk uit kunnen voeren. Met extra filmpjes en uitleg om thuis lekker te kunnen zingen en muziek te kunnen maken met de materialen uit je eigen huis. En omdat we nog zo vers aan het begin van het nieuwe jaar zijn geven we toegang voor slechts 20,21 euro!

Je krijgt hiervoor toegang tot al onze lessen voor het thuisonderwijs en daarbovenop ook nog eens twee maanden toegang tot onze totale methode als de lock-down straks weer voorbij is en de scholen weer open gaan.
Wil je hier gebruik van maken? Klink dan HIER voor onze webshop!