Live in de klas

Naast het schrijven van lessen werken wij al jaren met veel enthousiasme met leerlingen en teams binnen het muziek- en basisonderwijs. Wij hebben ruime ervaring in het geven van diverse doorlopende lessen, projecten, themadagen, workshops en teamtrainingen. Regelmatig mogen we ludieke presentaties met leerlingen van een basisschool  uitvoeren voor feestelijkheden op scholen, zoals bijvoorbeeld een afscheid van een leerkracht of directeur.

 

 

Naast de doorlopende lessen die wij zelf schrijven en geven kun je ook een Leskwartier-workshop, een Leskwartier-dag of Rots en watertraining voor je school bij ons inhuren. Voor een uitgebreid overzicht van onze workshops kijk HIER.

 

Workshops duren in principe 45 minuten en kosten 85,- euro (+ reiskosten). Wil je meerdere workshops op één dag of heeft je school behoefte aan Rots en watertraining neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we een passende offerte voor je opstellen.

 

Talenten en vaardigheden

Met onze producten stimuleren we bij leerlingen en onderwijzend personeel van het basisonderwijs op een speelse manier hun creativiteit, sociale vaardigheden, concentratie, zelfvertrouwen, fantasie, ruimte en respect voor zichzelf en anderen.

Hierbij waarborgen wij een veilige omgeving met ruimte voor zowel de individuele leerling als de groep om deze vaardigheden te verkennen.