Lang Leve de Muziekshow – #11

Aflevering 11: Love Songs

De lessen op deze pagina sluiten aan bij het thema ‘Love Songs’ van de elfde aflevering van de ‘Lang Leve de Muziekshow’. Liefdes liedjes… Het meest gebruikte thema binnen de muziek is de liefde. 90% van alle liedjes, composities en muziekwerken hebben met de liefde te maken. Gelukkige liefdes, ongelukkige liefdes of zelfs gebroken harten.

Deze leskwartiertjes waren tijdelijk gratis te gebruiken. Deze lessen zijn nog steeds te vinden in de online muziekmethode van Leskwartier. Klik op de gele button onderaan deze pagina voor het activeren van het inkijkexemplaar.

We wensen je veel plezier met onze lessen!

 


 

Thema: Love Songs

Twee muisjes die gaan trouwen… Superleuk en schattig liedje om met kleuters uit te beelden. Ideaal inzetbaar bij het thema trouwen.


 

Thema: Love Songs

Let me love you op Boomwhackers.


 

Thema: Love Songs

Liefdes liedjes… Het meest gebruikte thema binnen de muziek is de liefde. 90% van alle liedjes, composities en muziekwerken hebben met de liefde te maken. Gelukkige liedes, ongelukkige liefdes of zelfs gebroken harten.


 

Leskwartier is een online muziekmethode, opgebouwd uit koppelbare lessen van een kwartier. Deze “leskwartiertjes” vormen onderdeel van een doorlopende leerlijn en zijn makkelijk te geven. Met eigentijdse liedjes, makkelijke meespeel-partiturenen instructiefilmpjes krijg je alle kinderen enthousiast aan het zingen en musiceren!

Zelf leskwartier ervaren? Klik op onderstaande button en ontdek zelf hoe makkelijk en leuk het is om met deze methode te werken.

Veel lesplezier!

 

INKIJKEXEMPLAARKlik hier voor jouw gratis inkijkexemplaar

 

 

 

Wil je de lessen van de andere uitzendingen bekijken? Klik dan hieronder op de bijbehorende link:

Aflevering 1: Urban

Aflevering 2: Typisch Hollands

 

Aflevering 3: Hallo Wereld

Aflevering 4: Musical

 

Aflevering 5: Rock

Aflevering 6: Pop

 

Aflevering 7: Dance

Aflevering 8: Girl-Power

 

Aflevering 9: Songfestival

Aflevering 10: Klassiek

 

Aflevering 11: Love Songs

Aflevering 12: Best of 2018