Lang Leve de Muziekshow – #9

Aflevering 9: Songfestival

De lessen op deze pagina sloten aan bij het thema ‘Songfestival’ van de negende aflevering van de ‘Lang Leve de Muziekshow’ van 2018.

Deze leskwartiertjes zijn nu weer tijdelijk gratis te gebruiken. Deze lessen zijn altijd te vinden in de online muziekmethode van Leskwartier. Klik op de gele button onderaan deze pagina voor het activeren van het inkijkexemplaar.

We wensen je veel plezier met onze lessen!

 


 

 

Thema: Songfestival

We gaan een Lip-Sync-Battle uitvoeren met de klas. Naja, voorbereiden! Eerst maar eens bestuderen, verdelen, instuderen en aankleden…

 


 

Thema: Songfestival

We zijn klaar voor de presentatie van de Lip-Sync-Battle. En natuurlijk de puntenverdeling volgens het Songfestival systeem. Spannend… Welk land gaat winnen?

 


 

Leskwartier is een online muziekmethode, opgebouwd uit koppelbare lessen van een kwartier. Deze “leskwartiertjes” vormen onderdeel van een doorlopende leerlijn en zijn makkelijk te geven. Met eigentijdse liedjes, makkelijke meespeel-partiturenen instructiefilmpjes krijg je alle kinderen enthousiast aan het zingen en musiceren!

Zelf leskwartier ervaren? Klik op onderstaande button en ontdek zelf hoe makkelijk en leuk het is om met deze methode te werken.

Veel lesplezier!

 

INKIJKEXEMPLAARKlik hier voor jouw gratis inkijkexemplaar

 

 

 

Wil je de lessen van de andere uitzendingen bekijken? Klik dan hieronder op de bijbehorende link:

Aflevering 1: Urban

Aflevering 2: Typisch Hollands

 

Aflevering 3: Hallo Wereld

Aflevering 4: Musical

 

Aflevering 5: Rock

Aflevering 6: Pop

 

Aflevering 7: Dance

Aflevering 8: Girl-Power

 

Aflevering 9: Songfestival

Aflevering 10: Klassiek

 

Aflevering 11: Love Songs

Aflevering 12: Best of 2018