Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons:

‘De methode Leskwartier bevalt mij goed. Dit heeft onder andere te maken met de opzet bij ons op school: afwisseling tussen de vakleerkracht die een muziekles geeft en vervolgens een les van de groepsleerkracht. Zelfs wanneer je als groepsleerkracht niet zeer kundig bent in het geven van muzieklessen, kun je toch met de lessen uit de voeten. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit twee lessen. 

De methode besteedt niet alleen aandacht aan zingen, instrumenten bespelen en noten lezen, maar ook aan allerlei andere aspecten. Bijvoorbeeld: hoe je muziek beleeft, hoog/laag, hard/zacht, samen musiceren, notatie van muziek op andere manieren etc. 

Het belangrijkste is dat de leerlingen zichtbaar plezier hebben in de lessen en iedereen kan op zijn/haar eigen manier er iets van leren en/of een stukje diepgang aanbrengen.

Kortom een leuke, sterke en toegankelijk methode!’

Heiko Hooiveld groepsleerkracht

 

‘Wat een geweldige aanvulling op onze school! Zeer gevarieerde lessen,
per klas leuke nieuwe liedjes met originele spelletjes erbij, makkelijk
in gebruik. Wij boffen enorm met de begeleiding van Siebrig, alleen haar
vrolijke aanwezigheid werkt al aanstekelijk. We gaan dit schooljaar, 
onder professionele begeleiding van Siebrig, met groep 1, 2 en 3 een 
muzikaal prentenboek opvoeren voor de ouders. Nu al zóveel zin in!’

Lianne Schepers groepsleerkracht

 

‘Een geweldige methode met een goede niveau-opbouw. Leuke, frisse en actieve lessen voor alle leeftijden! Het werkt erg inspirerend en motiverend!’

Marlijn Snijders vakleerkracht muziek

 

Ik vind de muziekmethode van Leskwartier heel erg prettig om mee te werken! Het geeft mij, als beginnend Docent Muziek, fijne handvaten om goede en logisch opgebouwde lessen te verzorgen. Maar de methode laat ook genoeg ruimte voor eigen inbreng in inspiratie!

Barthelijne Weijs muziekvakdocent

 

Ik ben enthousiast! Leuke lessen, snel voor te bereiden en kan makkelijk tussendoor als er tijd over is. Eigenlijk geen aanmerkingen!

Elsemiek groepsleerkracht

Het werken met Leskwartier is super: laagdrempelig, hoge kwaliteit, afwisselend en bovenal heel erg leuk!

Maya Schulten vakleerkracht muziek

 

“Siebrig en Anne-Karien vormen een dynamisch en perfect op elkaar in gespeeld team. Voor Muziekschool Borne leveren zij op maat gemaakte projecten van uitstekende kwaliteit. Onze samenwerking ervaart Muziekschool Borne als zeer positief, zeer energiek, zeer gedreven en zeer verfrissend.”

Jan Geuke Muziekschool Borne

 

“Je kent het wel, een ambitieus project loopt anders dan verwacht. Kom je er achter dat alleen een goed idee niets maar dan ook niets waard is. Anne-Karien en Siebrig erbij gehaald! Naast goede ideeën verstaan zij ook de kunst om deze uit te voeren. Dat is nu juist waar het allemaal om draait: de uitvoering!

Geluk, nee succes is geen geluk,….  gewoon goede keus. Een nieuw project dient zich al weer aan!”

Frank Droste Kulturhus Borne

 

“Twee dames die je altijd kunt vragen om met dans, muziek en drama een thema of activiteit te ontwerpen.  Denk je aan een workshop over Afrika, Amerika of China of wil je liever iets met zang, dans of popmuziek , bewegingsexpressie of een echte dans,  je kunt het niet zo gek bedenken of ze maken er wel iets van waarmee ze  leerlingen inspireren en uitdagen. Altijd feest dus en tegelijkertijd ook nog leerzaam”

Rita Rikhof Rita Rikhof Music

 

Als brede school regisseur was ik op zoek naar professionele docenten die kinderen na schooltijd een interessant programma aan workshops konden bieden. Anne-Karien en Siebrig voldeden hier helemaal aan. Ze hebben inhoud, ervaring en (minstens zo belangrijk) de kwaliteit om kinderen te enthousiasmeren voor toneel en muziek.

Jacintha Blom Cultuurmakelaar

 

Siebrig en Annekarien?

* Betrouwbaar!
* Weten goed waar ze mee bezig zijn!
* Maken opdrachten waar!
* Afspraak is afspraak!

Ben Kijl Muziekschool Losser