Deskundigheidsbevorderende Teamtrainingen

Voor docenten van het basisonderwijs heeft Leskwartier verschillende actieve teamtrainingen.

Deze trainingen wordt gegeven in het kader van deskundigheidsbevordering en kunnen goed met elkaar gecombineerd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld studiedagen.

Een training duurt 90 minuten en kost 295 euro. Wil je meer dan één training? Bespreek dan even je wensen met ons en we maken een leuk aanbod voor je school!

Boomwhacker Teamtraining

Een Boomwhacker teamtraining van Leskwartier is geschikt voor alle leerkrachten van het team van je school.

Met Boomwhackers (vrolijk gekleurde plastic buizen op toonhoogte) speel je op een laagdrempelige manier met kleuren en klanken. Met hele simpele middelen krijg je al snel een geweldig resultaat! Maar hoe kun je de buizen in de verschillende groepen inzetten? Hoe doe je dat zelf met je klas? Voor elke groep hebben we passende ideeën die we aanreiken zodat je die zelf uit kunt gaan proberen.

Deze training is inclusief een jaar lang toegang tot ons online boomwhacker-pakket met verschillende meespeelpartituren. Alle leerkrachten van school kunnen daar dan in de klas gebruik van maken.

 

Orff-Instrumenten-Teamtraining

De Orff-instrumenten teamtraining van Leskwartier is geschikt voor alle leerkrachten van het team van je school.

Het typische schoolinstrumentarium, daar draait deze training om. Wat is er, hoe gebruik je het, en vooral hoe zet je het educatief in bij (grote) groepen kinderen.

Voor elke groep hebben we passende ideeën die we aanreiken zodat je die zelf uit kunt gaan proberen.

 

 

Deze training is inclusief een jaar lang toegang tot ons online instrumenten-liedjes packet: lessen vol liedjes die geschikt zijn om te begeleiden op instrumentjes. Alle leerkrachten van school kunnen daar in de klas gebruik van gaan maken.

 

Zang-Teamtraining

 

Muzikale spellen Teamtraining

 

Drama Teamtraining

 

Dansspel – Teamtraining