Skip to main content

Algemene voorwaarden

DUUR ABONNEMENT:

 1. Het inschrijven voor een abonnement op de website www.leskwartier.nl gaat via onze webshop. Na betaling van de abonnementsgelden krijgt de opdrachtgever binnen 3 werkdagen inloggegevens verstrekt die gelijk toegang tot het materiaal binnen het afgesloten abonnement geven.
 2. Een jaarabonnement is 365 dagen geldig vanaf de ingangsdatum (de dag waarom de inloggegevens worden verstrekt), tenzij anders vermeld bij het product op de site.
 3. Er vind geen automatische verlenging plaats, opzeggen is niet nodig. Mocht je na een jaar nog steeds gebruik willen maken van de lessen kun je je opnieuw inschrijven. We zullen je hiervoor tijdig benaderen.

PROEFABONNEMENT:

 1. Met het aanvragen van een proefabonnement geef je toestemming om je interesse per e-mail op te volgen. Je kunt je ten allen tijde uitschrijven voor onze e-mails.
 2. Heb je een proefabonnement geactiveerd dan krijg je twee maanden toegang tot geselecteerde lessen.
 3. Inloggegevens zijn persoonsgebonden en mogen niet aan derden verstrekt worden.

SCHOOLABONNEMENT/CULTURELE INSTELLINGEN:

 1. Alle leerkrachten van de school mogen gebruik maken van de inloggegevens. Deze gegevens mogen niet doorgegeven worden aan ouders/leerlingen of overige derden.
 2. Leskwartier mag alleen gebruikt worden door medewerkers van de organisatie waarvoor besteld is, en alleen voor onderwijs aan leerlingen die aan deze organisatie verbonden zijn.

VAKLEERKRACHTEN/STUDENTEN:

 1. Inloggegevens zijn persoonsgebonden en mogen niet aan derden verstrekt worden.
 2. Als vakleerkracht mag je de inloggegeven ook niet delen met de scholen waar je les komt geven. Willen de scholen onderdelen van de lessen herhalen, dan kunnen ze zelf een abonnement afsluiten.

SCHADE

 1. Leskwartier is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout die op onze website zou kunnen voorkomen.
 2. Leskwartier is niet aansprakelijk voor tijdens een les ontstane schade of letsel.