Lang Leve de Muziekshow – #7

Aflevering 7: Dance

De lessen op deze pagina sluiten aan bij het thema ‘Dance’ van de zevende aflevering van de ‘Lang Leve de Muziekshow’.

Deze leskwartiertjes waren tijdelijk gratis te gebruiken. Deze lessen zijn nog steeds te vinden in de online muziekmethode van Leskwartier. Klik op de gele button onderaan deze pagina voor het activeren van het inkijkexemplaar.

We wensen je veel plezier met onze lessen!

 


 

Thema: Dance

Het ritme klappen van een Dance-hit van Avicii. Dat klinkt makkelijker dan het is. En ook meteen een hele goede concentratieoefening!


 

Thema: Dance

In groep 6 hebben we eerste pogingen gedaan om te beatboxen. Nu gaan we dat toepassen op Avicii. Weer een hele goede concentratieoefening!


 

Thema: Dance

Dan missen we natuurlijk nog de boomwhackers bij de Dance-hit van Avicii. Welke kleur buis heb je en wanneer mag je precies spelen? En lukt dat dan ook nog eens strak in de maat?


 

Thema: Dance

OK! We kunnen klappen, tikken, beat-boxen en boomwhackeren… Maar kunnen we dat ook allemaal TEGELIJKERTIJD? Succes met de totaalbegeleiding van Avicii!


 

Leskwartier is een online muziekmethode, opgebouwd uit koppelbare lessen van een kwartier. Deze “leskwartiertjes” vormen onderdeel van een doorlopende leerlijn en zijn makkelijk te geven. Met eigentijdse liedjes, makkelijke meespeel-partiturenen instructiefilmpjes krijg je alle kinderen enthousiast aan het zingen en musiceren!

Zelf leskwartier ervaren? Klik op onderstaande button en ontdek zelf hoe makkelijk en leuk het is om met deze methode te werken.

Veel lesplezier!

 

 

 

Wil je de lessen van de andere uitzendingen bekijken? Klik dan hieronder op de bijbehorende link:

Aflevering 1: Urban

Aflevering 2: Typisch Hollands

 

Aflevering 3: Hallo Wereld

Aflevering 4: Musical

 

Aflevering 5: Rock

Aflevering 6: Pop

 

Aflevering 7: Dance

Aflevering 8: Girl-Power

 

Aflevering 9: Songfestival

Aflevering 10: Klassiek

 

Aflevering 11: Love Songs

Aflevering 12: Best of 2018